Hoe wil jij wonen?

Woon je in Enschede of omgeving en ben je 40 jaar of ouder? We zijn als gemeente benieuwd naar jouw woonwensen. Denk je wel eens na over verhuizen? Waar zie je jezelf wonen? En zou je een leeftijdsbestendige woning overwegen?

Voor het Janninkkwartier staat het type woning op één van de zeven hoven nog niet vast. De gemeente Enschede overweegt om hier zelfbouw voor leeftijdsbestendige woningen mogelijk te maken. Dit zijn woningen waar je langere tijd kunt blijven wonen. Maar is hier ook behoefte aan?

We peilen daarom de interesse onder inwoners van Enschede en omgeving van 40 jaar en ouder. Wat heeft jouw voorkeur? Een woning met in ieder geval een slaapkamer op de begane grond, inloopdouche en zonder drempels? Of juist met een goed toegankelijke tweede verdieping?

We stemmen het woningaanbod op het Janninkkwartier graag af op jouw woonwensen. Dus: hoe wil jij wonen? Laat het ons weten en vul onze korte enquête in. Onder de deelnemers verloten we 10 bol.com bonnen ter waarde van €25,-.

N.B. De enquête is gesloten. We willen iedereen bedanken voor de deelname!

Nieuwsbrief Janninkkwartier

Wil je op de hoogte blijven van de resultaten van de enquête en algemene  ontwikkelingen op het Janninkkwartier? Abonneer je op onze nieuwsbrief.