Wonen in Jannink Courtyard

Inschrijven voor Jannink Courtyard tot en met woensdag 30 oktober

Woensdag 9 oktober was de planpresentatie van Jannink Courtyard, een plan van Hegeman Ontwikkeling. De belangstelling voor de stadse villa’s en herenhuizen was groot. De aanwezigheid en uitleg van de architect werd zeer gewaardeerd. De eerste geïnteresseerden kunnen zich nu voor één of meerdere bouwnummers online, of bij de makelaar, inschrijven. Dit kan tot en met woensdag 30 oktober. Heb je belangstelling of wil je aanvullende informatie? Het verkoopteam van Nieuw Wonen Twente staat voor je klaar.

Folder bij een miniatuurversie van het Janninkkwartier
Geïnteresseerdenbij een informatieavond van het Janninkkwartier

Een woonconcept van Hegeman Ontwikkeling

Hou je van de stad en wil je tegelijk genieten van ruimte, rust en comfort? In Jannink Courtyard vind je een plek waar je helemaal je eigen leefomgeving creëert. De 18 moderne herenhuizen en stadse villa’s zijn gesitueerd rond een besloten binnentuin. Je woont er omringd door eigentijdse architectuur, stijlvol design en een groen stadslandschap. Het project maakt deel uit van het nieuwe, gewilde Janninkkwartier. Locatie: vlak onder het centrum van Enschede.

Royaal en eigentijds wonen
Hoogwaardige materialen in natuurlijke kleuren geven de woningen een rijke en warme uitstraling. Vanzelfsprekend is ook de afwerking van topniveau. Highlights zijn het design van de gevels, de ondergrondse privé-parkeerplekken en een beschutte stadstuin. Kijk welke woning het beste bij jouw woonplannen past.

Type woningen

 • 5 stadse villa’s
 • 6 twee-onder-een kap herenhuizen
 • 5 stadse herenhuizen
 • 2 markante hoek-herenhuizen aan het park

Sublieme kwaliteit 
Jannink Courtyard is een totaal woonconcept; alles is op elkaar afgestemd. De kamers hebben royale afmetingen en bieden alle ruimte voor eigen keuzes zoals een walk-in closet of maatwerkkasten. De luxe badkamer en de keuken (Bulthaup) hebben een tijdloos design en zijn subliem afgewerkt. Het project verrijst rond een centrale binnentuin, ontworpen door RRog Stedenbouw en Landschap. Het bureau werkte hier voor nauw samen met de architecten van Studio Komma. Zeventien van de woningen hebben een besloten stadstuin, die je kunt inrichten als een verlengde van je woonkamer. De achttiende heeft een groot, beschut dakterras. Buiten kom je tot jezelf en dit is ook een perfecte plek om voor je vriendenclub een feestje te geven of samen te eten. Bijzonder is verder dat de groene omgeving nagenoeg autovrij is. Je beschikt namelijk over een privé-parkeerplek met berging in de ondergrondse garage. Alsof je in je eigen huis parkeert! De woningen zijn tot slot energieneutraal en klimaatadaptief, dus voorbereid op de toekomst.

Ligging vlakbij het centrum
Jannink Courtyard ligt op loopafstand van het gezellige winkel- en uitgaanscentrum van Enschede. Voor een bioscoop, restaurant of leuke winkels wandel je even de deur uit. Voorzieningen zoals scholen, supermarkten en sportaccommodaties zijn allemaal in de buurt aanwezig. De rijksweg A35 is in enkele minuten bereikbaar en ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend.

Eigenschappen

 • Woonoppervlak van 160 tot 258 m²
 • Prijs: vanaf € 495.000 v.o.n.
 • Gesitueerd in groen stadslandschap
 • Eigentijdse architectuur en design
 • Privé-parkeerplek ondergronds met laadpaal
 • Hoogwaardige keuken en badkamer
 • Beschutte stadstuin
 • Gasloos en energieneutraal.

Meer informatie of vragen aan de makelaar
Jannink Courtyard biedt je ruimte, vrijheid en comfort in een groen stadslandschap. Je kunt direct contact opnemen met makelaar Nieuw Wonen Twente. Bespreek je woonwensen en vraag naar de mogelijkheden. Op het kantoor kun je ook de maquettes van alle woningen bekijken.