Kavels Particulier

Wil jij al jouw woonwensen realiseren? Dan zit je goed in het Janninkkwartier! In dit nieuwe, levendige stadshof van Enschede komen naast koop- en huurwoningen kavels beschikbaar. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie om je eigen droomhuis te kunnen bouwen.

Het Janninkkwartier bestaat uit zeven hoven (woonblokken). In twee daarvan worden maximaal 29 kavels voor particulier opdrachtgeverschap uitgegeven. De kavels liggen aan autoluwe straatjes in een groene, parkachtige omgeving met veel aandacht voor duurzaam wonen. Hier mogen vrijstaande woningen of aangesloten stadswoningen gebouwd worden. De compacte kavels (van maximaal 200 m2) hebben geen – of een kleine – voortuin en geen parkeerplaats voor de deur. De toegestane bouwhoogte van 12 meter biedt ruimte om veel volume te bouwen. Binnen loopafstand is veel hoogwaardige groene openbare ruimte beschikbaar. De eerste kavels zijn in de verkoop gegaan. Op de website van Bureau Kaveluitgifte vindt u de actuele stand van zaken en uiteraard meer informatie.

Kiest u voor zelf bouwen in het Janninkkwartier? Dan kiest u voor stedelijk wonen in een groene omgeving. In een moderne, duurzame wijk met veel wooncomfort in een toekomstbestendige, energieneutrale woning. Janninkkwartier, je zult er maar wonen!

Benieuwd hoe het Janninkkwartier eruit komt te zien?

Proef de sfeer en maak een virtuele tour door het stadshof.