Samen bouwen in Janninkkwartier

Niet alleen, maar sámen bouwen aan je nieuwe huis en buurt. Dat is leuker én makkelijker dan wanneer je zelfstandig je huis bouwt. Het Janninkkwartier bestaat uit zeven hoven (woonblokken) die aan elkaar verbonden zijn door smalle straten. Het woonblok dat gereserveerd is voor KUUB grenst aan de Getfertsingel en de Cromhoffsbleekweg.

Samen bouwen heeft een aantal voordelen. Je hebt niet alleen veel invloed op je eigen huis, maar maakt met elkaar de hele buurt in één keer af, naar jullie wensen. Je inspireert elkaar met woonideeën en je leert je buren al kennen voordat je verhuist. Tijdens het gehele ontwikkel- en bouwproces kun je bouwen en vertrouwen op de kennis en kunde van KUUB.

Over KUUB

Duurzame huizen op maat: dat is waar KUUB voor staat. KUUB is een stichting zonder winstoogmerk met hart voor haar klanten. Bij KUUB vinden we dat je huis moet voelen als een maatpak. We stippelen gezamenlijk de ‘reis naar het nieuwe huis’ uit. Wij zorgen ervoor dat het hele ontwikkel- en bouwproces op rolletjes loopt. Op deze manier hoef jij je alleen te richten op wat voor jou belangrijk is; de uitstraling en inrichting van jouw woning en buurt! Wil je meer informatie over bouwen met je buren en KUUB? Klik hier!

Geïnteresseerd?

KUUB zoekt toekomstige deelnemers die samen willen bouwen op één van mooiste plekken van het Janninkkwartier! Een persoonlijke aanpak en keuzevrijheid staat centraal in dit project. Je gaat standaard met de architect om tafel en maakt je eigen woning op maat af. Als je met elkaar bouwt, krijg je dan ook allemaal hetzelfde huis? Nee. Want je bouwt je eigen huis, naar jouw wensen. Jouw huis is uniek. Je kiest zelf de kavel en samen met een architect schets je jouw droomhuis. Alle woningen in een plan worden als het ware broertjes en zusjes van elkaar.

Heb je zin om mee te bouwen aan je eigen op maat gemaakte huis en buurt? Laat het ons weten of bel naar 050 313 26 81