Huur vrije sector

Op de hoek van de Zuiderval en de Getfertsingel, de meest prominente hoek van het Janninkkwartier, worden 30 luxe huurwoningen gerealiseerd. VanWonen gaat deze woningen vanuit haar eigen Woningfonds verhuren. Aannemer Nijhuis Bouw uit Rijssen is door VanWonen gecontracteerd om de woningen te realiseren.

Het wordt een nieuw, duurzaam en groen stadshof met veel wooncomfort. De ruime en statige woningen, ontworpen door Zecc architecten, worden volledig energieneutraal. De woningen worden aangesloten op het warmtenet en uitgevoerd met vegetatiedak en zonnepanelen. Vanuit een visie op een gebied realiseert VanWonen leefomgevingen voor iedereen. VanWonen staat voor kwaliteit, van woningen én leefomgeving. Binnen het Janninkkwartier dragen de huurwoningen bij aan de diversiteit aan woonvormen. Passend binnen de VanWonen-visie op wonen, worden de woningen zeer luxe afgewerkt en is veel aandacht besteed aan groenbeleving en gezamenlijk ontmoeten.

Kortom: ‘Huren in Janninkkwartier’ betekent duurzaam en comfortabel wonen aan de rand van het stadscentrum van Enschede! De verhuur start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021. Kijk voor meer informatie op www.hureninjanninkkwartier.nl. Als u zich nu vast inschrijft als belangstellende, houden wij u automatisch op de hoogte wanneer we starten met de verhuur!

Benieuwd hoe het Janninkkwartier eruit komt te zien?

Proef de sfeer en maak een virtuele tour door het stadshof.