Jannink Courtyard: wonen binnen de singels

Je zoekt een woning die voldoet aan alles wat je voor ogen hebt.

Hou je van de stad en wil je een eigen plek in het centrum? In Jannink Courtyard kun je helemaal je eigen leefomgeving creëren. De 18 moderne herenhuizen en stadse villa’s met stadstuin staan binnen de singels van Enschede. Je woont er buiten de hectiek van de stad maar de Oude Markt ligt op loopafstand.

Vormgeven zoals jij dat wilt

De verschillende woningtypen bieden een grote variatie; van parkwoningen tot eigenzinnige hoekvilla’s met een grootdakterras. Door de ruime afmetingen kun je je leefruimte precies vormgeven zoals jij dat wilt. Een eigen loft voor een ouder kind? Een kantoor aan huis? Eindelijk die inloopkast? Bekijk de plattegronden en sfeertekeningen en ontdek wat je allemaal kunt realiseren.

Ruim en eigentijds wonen

De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en de woningen zijn natuurlijk energieneutraal en voorbereid op de toekomst. De Bulthaup b1 keuken, waar lekker geleefd wordt, is inclusief en kun je uitbreiden zoals jij dat wilt. Deondergrondse privé-parkeerplek met laadpaal en de stadstuin horen er natuurlijk bij. Kijk welke woning het beste bij jouw woonplannen past.

Type woningen

 • 5 stadse villa’s
 • 6 twee-onder-een kap herenhuizen
 • 5 stadse herenhuizen
 • 2 markante hoek-herenhuizen aan het park

Benieuwd hoe het Janninkkwartier eruit komt te zien?

Proef de sfeer en maak een virtuele tour door het stadshof.

exterieur 2 straatje

Sublieme kwaliteit
Jannink Courtyard is een totaal woonconcept; alles is op elkaar afgestemd. De kamers hebben royale afmetingen en bieden alle ruimte voor eigen keuzes zoals een walk-in closet of maatwerkkasten. De luxe badkamer en de keuken (Bulthaup) hebben een tijdloos design en zijn subliem afgewerkt. Naast je prive tuin geniet je van de centrale binnentuin, ontworpen door RRog Stedenbouw en Landschap. Het bureau werkte hier voor nauw samen met Studio Komma, de architecten van de woningen. Zeventien van de woningen hebben een besloten stadstuin, die je kunt inrichten als een verlengde van je woonkamer. De achttiende heeft een groot, beschut dakterras. Buiten kom je tot jezelf en dit is ook een perfecte plek om voor je vriendenclub een feestje te geven of samen te eten. Bijzonder is verder dat de groene omgeving nagenoeg autovrij is. Je beschikt namelijk over een privé-parkeerplek met berging in de ondergrondse garage. Alsof je in je eigen huis parkeert! De woningen zijn natuurlijk energieneutraal en klimaatadaptief, dus voorbereid op de toekomst.

Eigenschappen

 • Woonoppervlak van 160 tot 258 m²
 • Prijs (allin): vanaf € 495.000 v.o.n.
 • Gesitueerd in groen stadslandschap
 • Eigentijdse architectuur en design
 • Privé-parkeerplek ondergronds met laadpaal
 • Hoogwaardige keuken en badkamer
 • Beschutte privé stadstuin én gezamenlijke binnentuin
 • Gasloos en energieneutraal

Meer informatie of vragen aan de makelaar
Terwijl je alleen maar hoeft na te denken over het interieurdesign, weet je alvast zeker dat je woning de hoogste woonkwaliteit biedt. Veel licht dankzij de grote ramen, een besloten stadstuin, bijzonder metselwerk, een sublieme keuken, een ondergrondse privé-parkeerplek.

Jannink Courtyard biedt je ruimte, vrijheid en comfort in een groen stadslandschap. Meld je interesse via de website of neem direct contact opnemen met makelaar Nieuw Wonen Twente op 085 2732377. Bespreek je woonwensen en vraag naar de mogelijkheden. Op het kantoor kun je ook de maquettes van alle woningen bekijken.

interieur 1 dekwoning