Samen bouwen in CANVAS

Met CANVAS heb je het perfect voor elkaar.  Je woont binnen de singels van Enschede in een splinternieuw huis dat je compleet kunt indelen naar jouw woonwensen. Een ruime woonkeuken op de begane grond en de woonkamer op de verdieping? Een extra slaapkamer of grote hobbykamer? Een opbouw aan een riant dakterras? Jij bepaalt. De groene gezamenlijke binnentuin is een verlengstuk van je eigen achtertuin!

De ruimte voor eigen inbreng, het delen van groen, klimaatadaptatie en energiezuinigheid vormen de basis van het plan en zijn sterk verweven in de architectuur. Evenals de kenmerkende eigenschappen van de stof, krijgen de woningen een krachtig en duurzaam karakter.

CANVAS. Teken voor je woondroom.

Met een knipoog naar het rijke verleden van de Enschedese textielindustrie is de naam CANVAS ontstaan. CANVAS is als een schildersdoek met daarop een eerste schets van de meester. In potlood staan de contouren van woningen op het linnen. Samen met de architect kleur je jouw persoonlijke woonwensen verder in. Zo ontstaat een buurt met allure: geschakelde en halfvrijstaande stadswoningen die duidelijk familie van elkaar zijn, maar elk huis met het unieke signatuur van de bewoners.

Benieuwd hoe het Janninkkwartier eruit komt te zien?

Proef de sfeer en maak een virtuele tour door het stadshof.

TEKEN JE MEE OF TEKEN JE HIER?

Op één van de laatste nieuwbouwlocaties binnen de singels van Enschede bepaal jij hoe jij wilt wonen. Voor alle woningen van CANVAS heb je de keuze om je woning samen met de architect in te delen naar jouw wensen. Of ga je liever voor gemak en ben je een snelle beslisser? Kies dan voor de instapklare woning inclusief keuken, badkamer en toilet.

MEE TEKENEN: WONING OP MAAT KOPEN

Een woonkeuken aan de tuin, wonen op de eerste verdieping, een vide… Het kan allemaal! Om je CANVAS-woning naar jouw wensen af te maken ga je twee keer met de architect om tafel om jouw ideale plattegrond te tekenen en je kiest en koopt zelf je keuken, badkamer en sanitair.

HIER TEKENEN: EEN COMPLETE WONING KOPEN

De architect heeft de woning voor je ingedeeld en kan uitgerust worden met keuken, badkamer en toilet. Bij oplevering trek je er dus zo in. Je kunt de woning upgraden door te kiezen uit een uitgebreide optielijst.

Wat je ook kiest: alle woningen hebben een privétuin, eigen parkeerplek en toegang tot de gezamenlijke binnentuin!

DE STADSWONINGEN VAN CANVAS ZIJN EEN STATEMENT OP ZICH

De basisontwerpen voor de woningen zijn een statement op zich. De woningen zijn relatief breed, met de lange gevels naar de straat en tuin. Er ontstaat daardoor veel meer ruimte voor ramen en daarmee natuurlijke lichtinval en uitzicht. Waar de ramen en gevels komen, is afhankelijk van de plattegrond die jij en je buren nog gaan bepalen. Daardoor ontstaan verspringende raampartijen die aan de buitenzijde een eigen signatuur geven aan elke woning.

SAMEN MET JE BUREN RICHT JE EEN DEEL VAN DE BINNENTUIN IN

De gezamenlijke binnentuin is een verlengstuk van je privé-tuin. Samen met je buren maak je keuzes over de inrichting van een deel van dit binnengebied. Denk bijvoorbeeld aan een grote picknicktafel, een kas en of een trampoline. KUUB heeft hiervoor budget gereserveerd en organiseert enkele collectieve bijeenkomsten met de landschapsarchitect. Zo maken jullie samen de definitieve beslissing en leer je je buren alvast kennen voordat je er komt wonen.

Over KUUB

KUUB is een stichting zonder winstoogmerk met hart voor haar klanten. KUUB is opgericht in 2002 en heeft sindsdien van honderden woonwensen geweldige huizen gemaakt.

‘Bij KUUB vinden we dat je huis moet voelen als een maatpak. Passend bij jouw manier van leven en bij jouw budget. We stippelen gezamenlijk de ‘reis naar het nieuwe huis’ uit. Dit doen we altijd in een vorm van co-creatie: met inbreng van de bewoners zelf. Wij zorgen ervoor dat dat het hele ontwikkel- en bouwproces op rolletjes loopt. Op deze manier hoef jij je alleen te richten op wat voor jou belangrijk is; de uitstraling en inrichting van jouw woning en buurt!’

Meer weten over KUUB? Klik hier!

Samen bouwen op een groene toplocatie in het Janninkkwartier? Of wil je graag meer weten?

Kijk voor meer informatie op canvasjanninkkwartier.nl of neem contact op met makelaar Ilse Kleinheerenbrink van Nieuw Wonen Twente via 085 273 23 77 of Mascha Lamanna van KUUB via 050 313 26 81.

Wij kijken er naar uit om samen met toekomstige bewoners aan de slag te gaan!