Ontdek Hof C in het Janninkkwartier!

 

Wil jij al jouw woonwensen realiseren? Dan zit je goed in het Janninkkwartier! In dit nieuwe, levendige stadshof van Enschede komt het tweede hof voor zelfbouwkavels beschikbaar.

Het Janninkkwartier bestaat uit zeven hoven. In twee daarvan (hof B en C) worden kavels uitgegeven voor particulier opdrachtgeverschap. Hof C gaat nu in de verkoop. Het gaat om 15 kavels gelegen rondom een gezamenlijk binnenterrein.

De kavels zijn compact en bieden de mogelijkheid om een ruime woning met veel volume te bouwen. Met de toegestane bouwhoogte van 12 meter kun je kiezen voor een variatie van anderhalf tot 4 bouwlagen. De kavelgrootte varieert van 96 m² tot 180 m². De kavels zijn geschikt voor vrijstaande woningen of aaneengesloten stadswoningen met geen of een kleine voortuin.

Interesse? Op de Kavelsite van de gemeente Enschede vind je alle informatie over de kavels en de loting!

Over het Janninkkwartier
Kiezen tussen het bruisende stadscentrum of een groene, ruimtelijke toplocatie hoeft niet meer. In het Janninkkwartier komt alles samen: rust, grootstedelijke allure, veel groen, duurzaamheid en een hoogwaardige uitstraling. Met alle voorzieningen om de hoek wordt dit een fijne plek om te wonen.