Ontdek het Janninkkwartier in Enschede

Stads wonen met alle rust en ruimte van Oost-Nederland

 

Kiezen tussen een bruisend stadscentrum of een groene, ruimtelijke toplocatie hoeft niet meer. In het Janninkkwartier in Enschede komt alles samen: ruimte, rust, grootstedelijke allure, veel groen en duurzame toepassingen. In dit nieuwe, levendige stadshof komen 70 koopwoningen en 30 vrije sector huurwoningen beschikbaar. Zelf bouwen of collectief bouwen kan ook op één van de 52 kavels. Met alle voorzieningen om de hoek een fijne plek om te wonen. Een aantal voordelen op een rij:

Ideale ligging tussen snelweg en centrum
Het Janninkkwartier ligt ideaal aan de rand van de stad. Via de Zuiderval, de stadsas van Enschede, rijd je in enkele minuten de A35 op. Van Amsterdam tot Frankfurt, je bent er zo. En wil je na een drukke werkdag een hapje eten in het centrum? Of nog even langs de etalages slenteren? Vanaf het Janninkkwartier fiets je in vijf minuten naar het centrum bomvol gezellige horecagelegenheden en fijne winkels.

Stedelijk en toch rustig en kindvriendelijk wonen
Het Janninkkwartier bestaat uit zeven hoven (woonblokken) die aan elkaar verbonden zijn door smalle straten. Auto’s zijn te gast en fietsers en voetgangers hebben alle ruimte.  Kinderen kunnen veilig buiten spelen tussen de hoven of in de speeltuin. De opzet van het Janninkkwartier maakt het mogelijk om elkaar op te zoeken en te ontmoeten. Ook kun je je heerlijk terugtrekken als je meer gesteld bent op je privacy.

Duurzaam en groen stadshof
Klimaatadaptief, energieneutraal… de ambities in het Janninkkwartier zijn groot. De inrichting van de openbare ruimte met veel groen in tuinen, binnenterreinen en op daken, het watersysteem en het autoluwe karakter maken het Janninkkwartier een toekomstbestendig stadshof.

Nieuwsgierig naar alle (woon)mogelijkheden in het Janninkkwartier? Kijk hier voor alle informatie!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het Janninkkwartier? Meld je aan voor de nieuwsbrief.